Adsense

De leukste Sint sites en apps

Met Sinterklaas weer in het land breekt er een leuke en vooral spannende tijd aan voor de kinderen. Zijn ze wel lief genoeg geweest? Wat voor kadootje zullen ze krijgen? Hieronder vind je een paar tips voor websites en apps waarmee de kinderen op een leuke manier kunnen toeleven naar het heerlijk avondje...Tip #1: De Sinterklaas site

Op de Sinterklaassite vind je alles over de goede Sint. Je kunt er spelletjes  spelen, leuke video’s  bekijken of meezingen met alle bekende Sinterklaasliedjes. Heb je geen zin meer om achter de computer te zitten? Op de site staan allemaal leuke kleurplaten die je kunt uitprinten!


Tip #2: De Sinterklaas-app

De enige echte Sinterklaas-app! De leukste Sinterklaasliedjes, Sint-filmpjes, alle uitzendingen van het Sinterklaasjournaal, een rijmwoordenboek voor geweldige Sinterklaasgedichten en de leukste cadeautips. Alles voor het heerlijk avondje op 5 december in één app. Te vinden in de apple-store en google-play.


Tip #3: Sinterklaasjournaal
Wil jij Sinterklaas, de Hoofdpiet of Dieuwertje een berichtje sturen? Of wil je op de hoogte blijven van alle Sinterklaasnieuwtjes? Vanaf 11 november is elke avond om 18:00 uur het Sinterklaasjournaal te zien bij Zapp op Nederland 3! Op de website van het Sinterklaasjournaal kun je ook afleveringen terug kijken, mocht je er een gemist hebben.

Tip #4: Jop's Sinterklaas Puzzels-app

Met de app ‘Jop’s Sinterklaas Puzzels’ maken kinderen van 2 tot 6 jaar de leukste puzzels! Onder begeleiding van het super leuke SinterJop liedje kunnen kinderen nu de leukste Sinterklaas puzzels maken met Jop de Giraf, zijn vrienden of de poppen Lulu en Tommie in de hoofdrol. 
 De app kost €0,89 in de apple-store en €0,99 in google-play.

Tip #5: iSint

Met iSint heb je alle teksten van Sinterklaasliedjes bij de hand, leuk voor 5 december of voor bij het zetten van de schoentjes. De liedjes zijn op alfabet gesorteerd en de app bevat ook een zoek functie. De app is alleen verkrijgbaar in de apple-store.

Tip #6: Sinterklaasfan

Wist jij al dat Sinterklaas een eigen fansite heeft? Op deze site vind je allerlei weetjes over Sinterklaas, mooie kleurplaten, lekkere Sintrecepten en de leukste Sinterklaasgames.


Veel Sint plezier!

Heb jij nog tips of aanvullingen? Laat dan een reactie achter!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten